Hiihtolomalla otettiin ja lähdettiin sukuloimaan Karjaalle. Pyyhkäistiin 750 km yhdessä päivässä ja matka meni pienimmäiselläkin rattoisasti Muumia, Nalle Puhia ja Peppiä dvd:ltä katsellessa ja tietenkin välillä nukkumalla. Viisi pysähdystä matka vaati ja perillä oltiin 10,5 tunnin päästä lähdöstä.

Ohjelmassa perillä oli :

Miehen sisko hyppäsi pitkän loikan terveydenhoitoalalta ja osti naistenvaateliikkeen  Karjaan keskustasta, vahdinvaihto tapahtui juuri viime viikolla. Liikkeen nimi on Boutique Marga ja se sijaitsee Kauppiaankadulla . Poiketkaa kaupassa, jos Karjaalla päin liikutte. Yhtenä päivänä pääsin toteuttamaan lapsuuteni toiveammattia eli olin myyjänäkin kyseisessä kaupassa kun kauppias oli kokousta pitämässä kotonaan.

 

Kävimme Billnäsissä talvitapahtumassa ja pienimmäinenkin pääsi ponilla ratsastamaan, keskisiskon varoessa vierellä. Loppuloman kuuluikin sitten puhetta "Aala hepalla meni ".

Paikalla oli tehty hevosia lumesta ja tässä oli vauhdikas ratsastaja, mitä nyt " tukka " roikkui silmillä... ;)

Kerrankin paikalla kameran kanssa oikeaan aikaan !!!

 

Tämän kakun tein Veturimiesten naisille kokouskahville herkuksi, kun he pitivät kokoustaan Karjaalla. Naisia oli tullut Oulusta ja Taivalkoskelta asti. Sopivasti läheisyyteen sattui myös Naistenpäivä joten sekin piti kirjailla kakun pinnalle .

Käytiin myös IKEAssa ja sieltähän löytyi kaikenlaista leivontaankin liittyvää , siitä myöhemmin lisää...