Lupasin jo taannoin esittelytekstissä, että täällä nähdään myös sisustuskuvia, joten täältä pesee. Esittelen täällä muutamia kohtia meidän huushollista.

Meidän keittiössä ei ole ollut verhoja vuosiin. En vain ole löytänyt mieleistä kangasta ja verhojen mallikin on ollut vähän hukassa.  Verho ei saa pimentää huonetta ,mutta jotain suojaa auringolta saisi toisinaan olla, molemmin puolin keittötä kun on ikkunat. Sain taannoin päähäni kuvan siitä miten verhojen ja muiden somisteiden keittiössä tulisi olla. Saan yleensä sisustusasioissa aika tarkan vision miltä lopputulos tulee näyttämään. Siitä vaan sitten toteuttamaan :)

1592228.jpg

Tämän kohdan toteutus on ollut aika hidasta, lasihylly laitettiin jo viime syksynä ja verhot vasta viime viikonloppuna. Pentikin  Hyrrä- kangas on ollut jo kauan kaapissa melkein valmiiksi ommeltunakin, mutta vaijeri verholle saatiin vasta nyt paikoilleen. Erkkeri ei verhojen vuoksi ole mikään helpoin ratkaistava, mutta konstit kyllä löytyy, olisi vain ongelmia... :) Lasihyllyn kohdalle verho piti tehdä kahdesta osasta, että kannatin jää verhojen keskelle. Tuo Hyrrä-kangas on aika jäykkää, sopisi ehkä paremmin verhoiluun. Niinpä sitä oli hiukka vaikea saada kauniille laineille, mutta kun ihastuu johonkin niin se on menoa. Samaan sarjaan kun sitten löytyy kaitaliinat , pannulaput ja pyyhkeet valmiina , niin jo on sisustaminen helppoa ( ja kallista ).

1592230.jpg

Muumimukeja meillä on kerätty vuosia ja setti alkaa olla koossa, muutama puuttuu. Tulossa on se uusi ihanuus niiskuneidistä bikineissä, ystävä tuo sen kaupunkireissultaan :) Käytin aikani tuota koria hedelmille, mutta kun mukeja on jo niin paljon ettei meinaa kaappeihin mahtua, niin otin korin parempaan käyttöön. Tästäpä on sitten helppo ottaa jokaisella sen hetkistä mielentilaa kuvaava muki kahvikupiksi. Ovat muuten kestäviä mukeja, vanhimmat ovat varmaan olleet meillä reilun viisi vuotta, eikä yhdessäkään ole minkään näköisiä koloja tai vikoja. Siksi uskalsin kasata ne näin, kaikki kupit eivät tällaista kestäisikään.

1592381.jpg

Tässä vielä näkymä keittiön toiselta puolen. Kukkaboordi tuolla ylhäällä on saamassa lähtöpassit, alkaa riipiä silmään. Laitettiin se jokunen vuosi rakentamisen jälkeen, eli ollut paikallan jo kymmenisen vuotta. Tilalle ajattelin jotain tekstiä, tyyliin " ole kuin kotonasi, siivoa keittiöni " .Valmiita tarroja kun saa nykyisin mukavasti.