Mieheni veli täytti pyöreitä vuosia ja synttärikakuksi päädyin tekemään naistorson . Mallia on otettu aika paljon Kaurislapselta, joten kaunis kiitos siihen suuntaan. Minulle ei jäänyt kuin toteutus. Kakku on jo tuolla aikaisemmissa kuvissa mutta löytyi tiedostoista vaihekuvia niin laitan ne nyt tähän.

1402430.jpg

-:-:-:-:-:-:-

Vaihekuvia:

1427923.jpg

Rinnat tein jälkiruokakuppiin.Täytteenä oli vadelmahilloa ja kermarahkaa liivatteen kera. Koko komeuden vuorasin kermavaahdolla, jotta muodot olisi helppo tehdä marsipaanin alle.

1427926.jpg

  Ihonvärinen marsipaani syntyi kahdesta vaaleanpunaisesta, yhdestä valkoisesta ja yhdestä keltaisesta marsipaanipötköstä. Venytin marsipaania rintojen kohdalta jo kaulintavaiheessa pistämällä levyn alle samat kupit mihin rinnat tein.  Tässä vaiheessa ei marsipaania tarvinnut enää venyttää eikä ollut vaaraa että se repiäisi.Selluliittia tuli kyllä naiselle vähän kaupan päälle mutta kenelläpä meillä ei sitä olisi :)

1427929.jpg

Sitten piti kehitellä naiselle jotain pientä päälläpantavaa.

1428151.jpg

Koristeet liimasin syötävällä liimalla,  tosi pienellä määrällä  koristeet pysyy yllättävän hyvin. Äitini sanoi että tätä kakkua avaamaan tarvitaan kyllä patologi..