Näiden kakkujen myötä kaikille äideille oikein rentouttavaa ja hauskaa äitienpäivää !

1544020.jpg

Tämä ensimmäinen kakku on omalle äidilleni. Kakussa on sisällä lakkahilloa ja kinuskikermaa. Päällä on suklaamarsipaania, jonka päälle sitten ensimmäisen kerran kokeilin tuota lace-kuviota. Otin tarpeeksi pienen alan ensin kokeiluun, jos vaikka ei onnistukkaan. Mutta ei se sitten niin vaikeaa ollutkaan. Kuvan oton jälkeen kauppamies toi minulle vielä nougat-crushia jota ripottelin kakun ulkoreunoille. Äiti ei pahemmin välitä noista koristehelmistä, mutta jospa ne yön aikana ehtisi vähän pehmitä kerman päällä. Kukat on marsipaania.

 

1543028.jpg

Ja tämä kakku menee naapurin rouvalle. Sisään laitoin mansikkahilloa ja mansikkakermaa, jonka "terästin"  Marianne-rouheella. Päällinen on ihan vaan Flora-vispiä. Muotoilin kakun päältä vähän pyöreämmäksi vuolemalla kantit pois. Etuosassa tylla käyttäytyi oudosti ja teki rumaa jälkeä, vai olinko se sittenkin minä ? Pursotuksia tuli sitten niin paljon, että varmasti riittää...varsinainen kermakakku :) Ja taas helmiäistä ja koristehelmiä...

Ja tärkein kakku kaikista on tietysti tämä, jonka tyttäret minulle tekivät.

1544389.jpg

Kakkuun tytöt laittovat sisälle kuulemma banaania, mansikoita ja kermavaahtoa. Ja päällä tuoreita mansikoita paloina. Namskis, mahtaako uni tulla yöllä, voi olla että käyn yöllä ottamassa maistiaiset :)