Monet ovat blogeissaan esitelleet keittiötään ( mm. Hanna , Viljaana , Kirsi , Katri , Jojo ja Tarjuska ) ja niinpä minäkin näytän millaisessa paikassa kakut syntyvät. Osia keittiöstä on jo ollut aikaisemmin esillä, mutta tässä koko kööki sitten. Meidän talomme rakennettiin vuonna -96 ja niitä peruja tietenkin tämä keittiökin on. Näkee jo, että aika on vähän ajanut ohi muutamien ratkaisujen ( hedelmäkuvioiset kaakelit ja boordit ) , mutta tähän asti keittiöni on palvellut minua enemmän kuin hyvin.

 

1873867.jpg

 Keittiö on Petra-keittiöiden mallistosta. Itse halusin silloin ehdottomasti keittiööni saarekkeen ja suunnittelija ihmetteli moista, ei ollut silloin vielä kovin yleistä. Lisäksi halusin että liesi sijoitetaan saarekkeeseen, että kokin ei tarvitse olla aina nurkassa häpeämässä ;) Kaikki epäilivät kyllä, että keskellä kattoa oleva liesikupu aiheuttaisi paljonkin päävammoja terävien kulmien ansiosta, mutta kun liikkumatilaa on ympärillä reilusti en ole lyönyt päätäni nurkkiin kuin pari kertaa koko aikana.  Pöytä sijoitettiin samaan läjään ja hyvin on toiminut. Nyt vaan alkaa käydä jakkarat vähiin kun meitä on jo 5. Triptrap on kuitenkin vielä toiminut pienimmäisen paikkana. Isompi pöytä löytyy sitten olohuoneen puolelta. Seuraavaksi haluan koko saarekkeen täyteen vetolaatikoita , myös pöydän kohdalle.

 

1873863.jpg 

Keittiö on u-mallinen ja kaapinovet ovat pyökkiä. Itse kyllä kaipaan jo vähän vaaleampaa yleissävyä ja sitä varmaan sitten tulee kunhan tämä joskus rempataan.

 

1873853.jpg

Leivinuuni on antiikkilohkotiiltä. Ikean peltinen sanko toimii poltettavien roskien varastona.

.

1873868.jpg

 Pentikin lasinen kakkukupu oli myös yksi unelma, jonka vuosi sitten hankin ja on vielä ainakin yhtenä kappaleena.

 

1873859.jpg

Nuo peltilaatikot on uusin ihastus. Teelaatikkokin on kaunis, mutta ainakaan vielä en ole teepusseja sinne voinut laittaa, haisee nimittäin ihan kamalalle. Tuuletettu on useampi viikko...

 

1873847.jpg

1873850.jpg

Kakkukirjasto

 

1873872.jpg

1873877.jpg

1873884.jpg

Äidin aarre <3 . Karoliinan lahjaksi tekemä talouspaperiteline. Ovat sittemmin älynneet Serlalla alkaa valmistaa tähän sopivaa paperiakin ;)