Tässä taas yksi versio niin monelle tutusta kakusta.
Tämän myötä onnittelut Eilalle, olihan se 25 v...
Pohja:
200g keksinmurua (digestive tai kaura)
100g sulat. voita
Täyte:
2 prk flora vispiä
200g tuorejuustoa(maustamaton)
n.150g valkosuklaata
6-7 liivatetta
3 rkl kuumaa vettä
Kiille:
4prk Bona-mangosose
1-2rkl sokeria
5 liivatetta
3 rkl kuumaa vettä
Jauha keksit hienoksi ja lisää sulatettu voi. Painele reunavuoan pohjalle tasaiseksi kerrokseksi.
Vatkaa kerma ja lisää seokseen tuorejuusto, valkosuklaa ja kuumaan veteen liuotetut liivatelehdet.Kaada seos keksimurun päälle vuokaan ja anna jähmettyä muutama tunti kylmässä.
Lisää mangososeeseen sokeri ja kuuma vesi jossa on liivatteet. Tasoita pinta ja anna taas jähmettyä kylmässä. Koristele. Nam.
Kommentit