Uudesta Gloria-lehdestä löysin mielenkiintoisen ohjeen ja ihan pakko oli ruveta näitä kokeilemaan !

 

 







 

100 g voita
1 1/2 dl sokeria
1 muna
4 dl vehnäjauhoja
2 tl vaniljasokeria
1 tl leivinjauhetta
1 tl ruokasoodaa
1 prk (120 g) smetanaa
 
Täyte:
100 g valkosuklaata
1 dl tomusokeria
200 g maustamatonta Philadelphia-tuorejuustoa
( muutama tippa punaista elintarvikeväriä, nonparelleja)
 
 
 
Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa muna sekaan ja lisää kuivat aineet sekä smetana.Ota lusikalla pieniä nokareita (halk.n.2cm) pellille ja paista 10 minuuttia 175 asteessa. Itse pyöräytin kokkareet vielä varovasti sileiksi palloiksi käsien välissä, jotta reunoista tulisi siistimmät. Nämä kohoavat uunissa ainakin kaksinkertaiseksi.
 
 
 
 
Sulata täytteen valkosuklaa ja lisää tomusokeri ja tuorejuusto ja mahdollinen väriaine .Pyöräytä vatkaimella sileäksi  massaksi. Lisää jäähtyneiden keksien väliin täyte ja ripottele reunoille nonparelleja.
 
 
 
 
Todella helppoja ja herkullisia !